Иззеха 1040 литра контрабанден алкохол след спецакция в Силистренско, съобщиха от

...
Иззеха 1040 литра контрабанден алкохол след спецакция в Силистренско, съобщиха от
Коментари Харесай

След спецакция: Иззеха над 1 тон контрабандна ракия

Иззеха  1040 литра контрабанден алкохол след спецакция в Силистренско, оповестиха от полицията.

Акцията е извършена на 28 февруари. Проверката е осъществена от униформени и митнически инспектори. След предварителна оперативна работа контролните органи се насочили към частен дом в село Професор Иширково, където в избено помещение били открити 10 пластмасови бидона с ракия.

Други две досъдебни производства за разкрити закононарушения са формирани след интервенцията. Разследване за шофиране под влияние на дрога и за нелегално държане на наркотични субстанции е формирано в РУ-Силистра, отново там инспекция се прави за открит автомобил с интервенции върху рамата.

Образувано е и бързо произвеждане, откакто в село Долец, органите на реда са открили лидер, управлявал АТВ без регистрационни табели и нерегистриран по надлежния ред.
 ОД на МВР-Силистра
В рамките на полицейската интервенция са тествани 595 моторни транспортни средства и 768 души . Проконтролирани са 8 пункта за черни и цветни метали, 10 търговски обекта, 15 питейни заведения и 11 автосервиза и автоморги.

Съставени са 141 акта за открити административни нарушавания и 17 протокола за предизвестие. Установени са трима души, оповестени за търсене.

Активните полицейски дейности бяха ориентирани към противопоставяне на битовата престъпност, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвимите региони.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР